Hjem Foto Hverdag Om Meg Kontakt Meg Twitter Facebook

Kategori: Blogg

Uka som har gått

Publisert: 18.08.2012 @ 01:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vell, jeg orker ikke blogge serlig mye lenger. Har mistet inspirasjonen. Den kommer avogtil i små doser, og da blogger jeg, som nå.
Jah, denne uka har det vell egentlig ikke skjedd så mye, men her er en rask oppsumering:

Mandag - Overnattet hoss Anne-Sofie
Tirsdag - Amanda var hoss meg og vi var på dugnad og fotballtrening
Onsdag - Jeg og Pauline dro til Ingunn og ordnet oss til bursdagsselskapet til Elise og Andrea N
Torsdag - Vasking og Trening
Idag - ikke en dritt. Har hatt en drittdag også, så jeg har bare gått  rundt og vert irritert.. Hadde egentlig planer, men de ble avlyst.

Imorgen har jeg vertfall planer med Andrea I (SOM ENDELIG KOMMER HJEM FRA TYRKIA!!!♥) og Anne-Sofie. Gleder meg masse!
Dyr - Nikon D3000

Publisert: 15.08.2012 @ 13:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0IKKE REDIGERT - Bildene er bare beskjært!

Solfaktor

Publisert: 09.08.2012 @ 00:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

På mandag kom jeg hjem etter en uke i Trondhjem. Var nemlig på sommerleir med Juvente. Det var  så utrolig gøy å være der! Fikk mange nye venner som jeg savner ekstremt mye. Selv om jeg bare har kjent dem i en uke, blir man ganske nære etter å ha vert sammen hele tiden i syv dager. Og til dere som ikke er medlem av juvente, så anbefales det sterkt! Juventere er noen av de herligste menneskene jeg har møtt. (nulltull)

Der var egentlig en del som skjedde der, kan vell starte med at jeg ble kasta i bassenget fult påkledd, to personet skinnet seg på hodet og en med langt hår klipte håret kort, der var improteater, konserter, turer ned til vannet og diverse andre ting. Ellers var det utrolig mye kosligt, som å sitte å snakke til langt på natt, få klemmer hele tider og lese de hyggelige tingene folk hadde skrevet i boken min. Var også litt smådigg at de fleste digget dialekten vår.

Savner dere alle sammen!

Fikk ikke tatt så serlig mange bilder da....
Ferietuur - Kryssfremkalling

Publisert: 29.07.2012 @ 03:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ferietur - Black and White

Publisert: 29.07.2012 @ 02:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Praha


Praha


Wien


WienBudapest


Budapest

Chillæ me Ærlend

Publisert: 25.07.2012 @ 15:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Idag kom jeg hjem fra ferie, men med min flaks er det selvfølgelig ingen hjemme. Utenom Erlend da. Så jeg tok meg en tur opp til han. Vi har bare chillet sammen med Magne. Jeg legger ut bilder fra ferien når jeg kommer hjem, må bare få fiksa nettet.


Hodepine..

Publisert: 19.07.2012 @ 00:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Idag var egentlig en chill dag. Startet med litt bading og soling på stranda og så tok vi oss en tur til Trogir. En sykt koslig by. Da vi skulle hjem tok vi buss, men bussen stoppet ikke der vi trodde den skulle stoppe. Så vi gikk leng og vaset rundt i Split. Etter lang, lang tid kom vi endelig frem til havna og tok en taxi tilbake til leiligheten. Imorgen reiser vi videre til Zagreb, kjenner at jeg kommer til å savne leiligheten, stranda og byen i seg selv.

Mobilbilder 1 - ferien

Publisert: 18.07.2012 @ 00:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jaah, nå er jeg altså på ferie sammen med mamma, pappa, bror og lillesøss. Vi har det egentlig ganske koslig men jeg kjenner at jeg lengter hjem. Gleder meg til onsdag når jeg får treffe Andrea igjen, og bare et par dager senere drar jeg tilbake til Trondhjem sammen med Anne-Sofie. Stress liv.. Men det er slik jeg har valgt det. En travel sommer full av minner. Kjenner allerede at denne sommeren er mye bedre enn den forige!! Hvet ikke helt hva som er bedre, om det er jeg eller de folka jeg henger med. Isåfall legger jeg ut noen bilder fra turen jeg har tatt med mobilen. De fleste er av meg og lillesøss. Resten av bildene har jeg på kameraet mitt. Jeg har foresten vert i Tjekkia/Praha, Østerriket/Wien og nå er jeg i Kroatia/Split. Forteller bedre når jeg kommer hjem.

Tur til Fjørtofta!!

Publisert: 04.07.2012 @ 02:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Etter cuppen dro jeg rett til Fjørtofta der besteforeldrene mine bor. Vi overnattet i sommerhuset til tanten og onkelen min på vang. Det er også fra denne øya jeg har fått det ene etternavnet mitt fra, siden mamma vokste opp på Otterlei-siden av øya.

Men nok om det. Søndagen der ute var egentlig ganske chill, jeg var hoss besten og besta for å spise vafler og på kvelden ble det lasange. Men mandag? Den ble ikke chill i det hele tatt!! Etter at jeg hadde stått opp dro jeg bort til Jonas og Annelin. Vi skulle nemlig på flåtetur. Dette er da en hjemmelaget flåte som er laget av planker og kanner. Årene var også to passe lange planker.
Vi bestemte oss for å ro til Oskarshavn som er ca 200-300 meter bortenfor Remma-Beach, men denne turen skulle ikke vise seg å være lett i det hele tatt. Jonas, som var den eneste gutten på turen satte seg fremst og nektet  å ro. Så jeg og Annelin måtte  ro hele veien. Dere tenker sikkert  at 200 meter ikke er spesielt langt? Men på  en hjemmelaget flåte med planker til årer er det veldig langt. Vi brukte sikkert en time på å komme oss frem. Og  da vi endelig var der chillet vi i ca en halv time før vi måtte tilbake.

Jeg hadde ganske vont i armene mine så nå måtte Jonas ro, men etter 30 minutter hadde vi bare komt oss 20 meter. Så jeg måtte ta over for han, siden det eneste han gjorde var å klage. Denne turen viste seg å være enda tøffere enn den forige. Flåten skvulpet så jeg ble kliss våt, og i tilegg forsvant solen og det  begynte  å reine. Så etter over en time med slit kom vi oss endelig frem. Men ikke nok med det. Med en gang vi hadde komt på land, løp Jonas opp til huset  sitt for å dusje. Så jeg og Annelin, som var dødsslitne i armene, måtte bære flåta lenger opp på land alene.

Mamma, pappa, Joveig, Hanne og Olivia hadde i tilegg begynt å grille mens vi var ute med flåten. Så da vi var komt på land gledet jeg meg veldig til å få grilla pølse. Så jeg gikk ned, klissvåt, barbent og sulten, bare for å få vite at de hadde spist opp alt!! FOR en skuffelse.

Kvelden ble heldigvis bedre etter at vi hadde dratt hjem, jeg dro til Anne-Sofie og chillet med film, biltur & sjokolade!!

Har ingen bilder fra turen, men her er noen bilder fra sist gang jeg var på Fjørtofta: 


Her har dere verdens lateste, mest sutrende, men likevell awsome Jonas!!


Joveig♥♥

SkandiaCup

Publisert: 03.07.2012 @ 01:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0GULL!!
Random fakta om meg

Publisert: 24.06.2012 @ 00:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

1. Noe av det værste jeg hvet er lukten av kjøleskap og oppvaskmaskin.

2. Jeg må sove med vindet opent, viss ikke får jeg ikke sove pga tung luft.

3. Jeg er en av de mest rastløse personene jeg hvet om, og jeg hater å være stille.

4. Når jeg har noe jeg vil fortelle noen, må jeg si det der og da. Om jeg f.eks må si noe til Nils kan jeg sitte: Nils,Nils,Nils,Nils! Helt til jeg får oppmerksomheten hans.

5. Jeg elsker å ha en serie å se på og hittil har jeg sett alle episodene av alle sesongene av: Sex and the City, Frustrerte Fruer, Gossip Girl, How I met your mother, the middle, pretty little liars, glee og the O.C (er sikkert flere jeg ikke kommer på i farten)

6. Mamma og pappa elsker å ta meg med til forskjellige steder så jeg har vert i: Norge, Sverige, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Sveits, Østerriket, Frankrike, Italia, Spania, Nederland, Luxemburg og Belgia. 

7 . Jeg har ingen bestevenn, bare utrolig mange gode. Grunnen til dette er fordi jeg synes det er feil å si at man har flere bestevenner, og jeg klarer ikke velge en venn som er bedre enn de andre.

8. Jeg er utrolig B-menneske.

9. Jeg ble født på en Onsdag!
Kvelden igår

Publisert: 23.06.2012 @ 14:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kvelden i går var vell egentlig utrolig chill. Mamma og pappa hadde selskap så jeg og søskene mine fikk meskjed om å holde oss i kjelleren. Vi hadde det egentlig ganske gøy, så kung fu panda, spiste vorruller, jordbær og hvitløksbrød og satt på hver vår pc. Den ultimate usosiale fredagskveld!Sjokoladekake

Publisert: 22.06.2012 @ 15:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Trøstespising og skoleslutt

Publisert: 21.06.2012 @ 14:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Som jeg sa igår tok jeg det ganske tungt at grunnskolen er over. Jeg gleder meg jo til å starte på Akademiet, selv om jeg er usikker på om det er rett for meg. Jeg har jo en stor interesse for linjen og føler at den passer meg bra. Samtidig føler jeg at det valget lukker så mange andre dører. Jeg har ingen anig på hva jeg vil bli, så er dette rett?

Igår etter skolen begynte jo jeg å grine, så da jeg kom hjem tok jeg å trøstespiste....


Bare ignorer hvor fæl jeg så ut. Jeg hadde grått i en time og var sulen...


Middag med gamleklassen.Før fest (gidder ikke rotere bilde)
 

10 år over

Publisert: 20.06.2012 @ 16:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da var tiden min på grunnskolen over. Jeg synes at det er utrolig trist, så for meg endte det i tårer allerede på skolen idag. Kan virkelig ikke vente til middagen senere. Jeg har bodd i samme huset hele livet, så jeg har virkelig knytt meg til både skolene og folkene.

Jeg husker enda den føsrte skoledagen min. Jeg hadde på meg en dongrikjole med et rosa panneband. Jeg og mamma gikk hele veien og etter skolen ble jeg intervjuet sammen med broren min angående skolen. Jeg kan også huske alle de oppturene og nedturene vi hadde gjennom barneskolen, men jeg liker å fokusere på de positive. For å være helt ærlig har 10. klasse vært det beste skoleåret jeg har hatt. Jeg har funnet ut hvem vennene mine er og jeg kan virkelig si at jeg er lykkelig med det livet jeg har.


6. klasse


8. klasse


9. klasse! Haha, ler bare av å se det.

Slike bilder kunne jeg ha fortsatt med lenge, men det skal ikke jeg. Må ordne meg til ikveld.

Om noen fra klassen leser dette må dere vite at jeg kommer til å savne dere veldig!! Bare husk gjenforeningen!! 

Klassetur del 2

Publisert: 19.06.2012 @ 14:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Fikk noen bilder fra Amanda!Klassetur del 1

Publisert: 18.06.2012 @ 01:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Legger bare kjapt ut noen bilder fra klasseturen. ALLE bildene er tatt av Jonas.
Venter

Publisert: 14.06.2012 @ 08:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå sitter vi på soverommet og venter på å dra. Idag skal vi ut og shoppe, så til stortinget og deretter skal vi ta toget videre til Sverige. Vi var egentlig overraskende raske, rakk frokosten i god tid, og er allerede ferdigpakket, 45 minutt før vi skal reise. 
Her er noen bilder fra igår: Aker brygge - klassetur

Publisert: 13.06.2012 @ 19:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå sitter jeg på TGIFriday's med noen av de beste. V har hatt en lang dag med tog, buss, asiatisk mat, hotell og nøtt&sannhet. Så det er egentlig herlig å sette seg ned og bare slappe av.

Stikker på Haramstreff!!

Publisert: 09.06.2012 @ 11:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå pakker jeg sakene mine, jeg skal nemlig på haramstreff i helgen. Det blir nok en digg helg sammen med digg folk!
Jeg tror jeg skal på blogget i løpet av helgen.. er ikke sikker!

 

Premie til flinke meg!!

Publisert: 06.06.2012 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Nå sitter jeg og koser meg med sjokoladen jeg fikk i premie for å ha vert på flest treninger i mai (sammen med noen andre) Laget vårt har nemlig en slags konkurranse om å være på flest trening for å skape mer motivasjon og større oppmøte. Og selv om det bare er en sjokolade på 100g virker det faktisk!
Jeg har foresten ikke nevnt at jeg har muntlig eksamen i morgen! Jeg kom da opp i naturfag med temaet "Fossilt brensel og miljø" Var egentlig ganske fornøyd med temaet, selv om det er utrolig kjedlig. Er bare glad for at jeg ikke kom opp i tysk eller matte jeg.

TreningsoutfitSvar på spørsmålsrunden

Publisert: 06.06.2012 @ 16:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Haha, nå orker jeg ikke vente lenger. Så jeg tar å svarer på spørsmålsrunden nå, selv om jeg bare har fått fem kommentarer.

Jonas (kulestesøskenbarn)
Hva liker du best med "øya"?
Det jeg liker best med øya er jo selvfølgelig dere. (Deg spesielt) Ellers er det jo de at der ikke er så mange folk,  lite bråk og det er et fint sted å ta en liten pause. I tillegg er det jo et stort pluss at øya er så liten, da kan man lett ta seg korte turer enten til fots eller med sykkel.

Jonas (kulesteiklassa)
Hvem har kulest navn av meg og han med den forrige kommentaren?
Vell.. dere har jo begge et ufattelig kult navn, og dere har jo faktisk det samme navnet. Men uheldigvis må jeg si han med den øverste kommentaren siden han har det samme etternavnet som meg.

Sannececilie
Hva synes du om bloggen vår?
Vell.. jeg gidder ikke stikke innpå bloggen til personer som maser om slikt, eller kommer med "kommentere tilbake" Jeg er veldig lei for det, men det blir for desperat.

Hvorfor begynnte du å blogge?
I begynnelsen var det vell fordi jeg var nyskjerrig og ville prøve det.  Det var en veninne av meg som viste meg det i 7. klasse og etter det har jeg bare fått virkelig sansen for blogg. Jeg har vell samme grunn som alle andre, blogging er gøy. 

Ingunn
Hvorfor er jeg så jævlig deilig?
Hmm, du er nok bare født sånn?

Hvorfor er pandaen min så oppbrukt?
Av samme grun som lemuren min er ubrukt.. Interne grunner.

Hvorfor suger eksamen?
Fordi eksamen er kjedlig, vansklig, frustrerende og gjør at hode mitt snart eksploderer! 

Gladidejej
Hvem er din beste venn?
Jeg har ingen bestevenn, bare mange gode venner.

Hvordan skal en bestevenn være?
En bestevenn skal sette deg foran alle andre, ikke hele tiden men hvertfall ofte. Du skal aldri føle at personen svikter deg eller at bestevennen din bryr seg mer om alle andre enn deg. En bestevenn skal gi faen i hva alle andre syns, og aldri, og da mener jeg aldri overse deg! I tillegg skal bestevennen din fortelle deg alt. En bestevenn skal også kunne sette andre foran seg selv, og være ærlig om ALT! 

Hva liker du best å gjøre på fritiden?
Å være med venner eller å spille fotball. 

Hva er dine planer for sommeren?
Klassetur, fotballcup (Scandia), Ferie, Solfaktor, tur  til Fjørtofta og være mye med  venner (om jeg får tid da)
 

 

Spørsmålsrunde

Publisert: 05.06.2012 @ 22:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Siden jeg starter bloggen på nytt tenkte jeg at jeg kunne ta en spørsmålsrunde. Spør om hva du vil.

Starter på nytt

Publisert: 05.06.2012 @ 22:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nå har jeg bestemt meg for en ting. Jeg restarter bloggen. Jeg orker  ikke lage nytt design, men sletter alle inleggene. Har liksom mistet litt inspirasjonen, men så har det seg jo sånn at om man gjør noen små endringer på bloggen får man tilbake inspirasjonen.
Slenger med to bilder av meg og de beste♥♥ hits