Hjem Foto Hverdag Om Meg Kontakt Meg Twitter Facebook

Tur til Fjørtofta!!

Publisert: 04.07.2012 @ 02:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Etter cuppen dro jeg rett til Fjørtofta der besteforeldrene mine bor. Vi overnattet i sommerhuset til tanten og onkelen min på vang. Det er også fra denne øya jeg har fått det ene etternavnet mitt fra, siden mamma vokste opp på Otterlei-siden av øya.

Men nok om det. Søndagen der ute var egentlig ganske chill, jeg var hoss besten og besta for å spise vafler og på kvelden ble det lasange. Men mandag? Den ble ikke chill i det hele tatt!! Etter at jeg hadde stått opp dro jeg bort til Jonas og Annelin. Vi skulle nemlig på flåtetur. Dette er da en hjemmelaget flåte som er laget av planker og kanner. Årene var også to passe lange planker.
Vi bestemte oss for å ro til Oskarshavn som er ca 200-300 meter bortenfor Remma-Beach, men denne turen skulle ikke vise seg å være lett i det hele tatt. Jonas, som var den eneste gutten på turen satte seg fremst og nektet  å ro. Så jeg og Annelin måtte  ro hele veien. Dere tenker sikkert  at 200 meter ikke er spesielt langt? Men på  en hjemmelaget flåte med planker til årer er det veldig langt. Vi brukte sikkert en time på å komme oss frem. Og  da vi endelig var der chillet vi i ca en halv time før vi måtte tilbake.

Jeg hadde ganske vont i armene mine så nå måtte Jonas ro, men etter 30 minutter hadde vi bare komt oss 20 meter. Så jeg måtte ta over for han, siden det eneste han gjorde var å klage. Denne turen viste seg å være enda tøffere enn den forige. Flåten skvulpet så jeg ble kliss våt, og i tilegg forsvant solen og det  begynte  å reine. Så etter over en time med slit kom vi oss endelig frem. Men ikke nok med det. Med en gang vi hadde komt på land, løp Jonas opp til huset  sitt for å dusje. Så jeg og Annelin, som var dødsslitne i armene, måtte bære flåta lenger opp på land alene.

Mamma, pappa, Joveig, Hanne og Olivia hadde i tilegg begynt å grille mens vi var ute med flåten. Så da vi var komt på land gledet jeg meg veldig til å få grilla pølse. Så jeg gikk ned, klissvåt, barbent og sulten, bare for å få vite at de hadde spist opp alt!! FOR en skuffelse.

Kvelden ble heldigvis bedre etter at vi hadde dratt hjem, jeg dro til Anne-Sofie og chillet med film, biltur & sjokolade!!

Har ingen bilder fra turen, men her er noen bilder fra sist gang jeg var på Fjørtofta: 


Her har dere verdens lateste, mest sutrende, men likevell awsome Jonas!!


Joveig♥♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits